Dani Mirka Kovača = Giornate di Mirko Kovač (MM centar, 2014)
Kompozicija se sastoji od prikazanog jata crvenih ptica i profilnog portreta pisca crnom linijom na bijeloj podlozi plakata. Na poleđini plakata otisnut raspored događanja na hrvatskom i talijanskom jeziku