Kiparsko stvaralaštvo u Hrvatskoj 1897-1918 (JAZU Gliptoteka, 1977)
Ljubičasti plakat sa zlatnim oblicima oblikovanim vitičastim linijama. Tipografija naslova bijelom bojom te zelenom ostatak tekstualnog dijela plakata