Kiparsko stvaralaštvo u Hrvatskoj 1897-1918 (Narodni muzej, 1978)
Zlatni plakat sa crvenim oblicima oblikovanim vitičastim linijama. Tipografija naslova bijelom bojom, a ostatak tekstualnog dijela crnom bojom