Meštart : Petar Barišić, Loren, Živković, Kuljiš, Tranzicije - Popović, Viktor; Bilić-Prcić, Valentino (Muzeji Ivana Meštrovića, 2014)
Na plakatu montaža fotografije interijera Atelijera Meštrović i crteža bijelom linijom s prikazanom grupom ljudi