Tamara Smirnova-Šajfar, violina... : X Osorske glazbene večeri = 10th Musical Evenings in Osor (Osorske glazbene večeri, 1985)
Plakat s reproduciranom slikom Rimljanke s lutnjom slikara V. Karasa u zeleno-crnom kontrastu boja, smještenom u gornjoj polovici plakata. U donjem dijelu, raspored programa unutar vegetabilnog okvira