Vladimir Krajnjev, glasovir/piano SSSR/USSR... : X Osorske glazbene večeri = 10th Musical Evenings in Osor (Osorske glazbene večeri, 1985)
Plakat s reproduciranom slikom V. Jordana, s prikazanim orkestrom u narančasto-crnom kontrastu boja, smještenoj u gornjoj polovici plakata. U donjem dijelu, raspored programa unutar vegetabilnog okvira