Ivanka Boljkovac, sopran... : V Osorske glazbene večeri = V Musical Evenings in Osor (Osorske glazbene večeri, 1980)
Plakat s reproduciranom starom grafikom Osora u gornjoj polovici ispod koje je smještena sitna reprodukcija crteža perom s motivom pjevačice na sceni te publike. U donjem dijelu plakata otisnut je raspored programa