Rumunjski madrigalisti = The Romanian Chorale : IV Osorske glazbene večeri = IV Musical Evenings in Osor - Vujanović, Branko; Baković, Branimir (Osorske večeri, 1979)
Crveni plakat sa starom kartom u gornjoj polovici plakata. U donjem dijelu je smješten raspored događanja i imena sudionika.