Izložba crteža i skica (Galerija Karas, 1978)
Reproducirana c/b fotografija s prikazom drveta na livadi. Deblo je obojano u fluorescentnu žutu, dodan je linijski crtež oblaka, lista, ptice na vrhu krošnje te tipografija naslova