Zagrebački madrigalisti = The Zagreb Madrigalists : V Osorske glazbene večeri = V Musical Evenings in Osor (Osorske glazbene večeri, 1980)
Plakat s reproduciranom starom grafikom s prikazanim ljudima uz obalu ispod koje je smještena reprodukcija crteža perom s prikazom ruku i instrumenta. U donjem dijelu plakata otisnut je raspored sa sudionicima programa, sve na plavoj podlozi plakata