Ranko Filjak, glasovir : V Osorske glazbene večeri = V Musical Evenings in Osor (Osorske glazbene večeri, 1980)
Žuti plakat s reproduciranom starom grafikom Osora otisnutom u žuto-crnom kontrastu ispod koje je smještena reprodukcija crteža perom s prikazom koncertnog ansambla. U donjem dijelu plakata otisnut je raspored programa.