Daniel Benko, lutnja, Mađarska, Melinda Lugosi, sopran, Mađarska : V Osorske glazbene večeri = V Musical Evenings in Osor (Osorske glazbene večeri, 1980)
Zeleni plakat s reproduciranom starom grafikom s prikazanim putem koji vodi do grada na obali ispod koje je smještena reprodukcija crteža perom s prikazom violinistice. U donjem dijelu plakata otisnut je raspored programa.