Gnalić : Blago potonulog broda iz 16. stoljeća - Jelavić Mitrović, Nikolina (Povijesni muzej, 2014)
Na plakatu kompozicija fotografranih predmeta iz zbirke "Teret potopljenog broda iz 16. stoljeća" Zavičajnog muzeja Biograd na Moru