Podijeljen (1991)
Prikaz muškarca čija je lijeva strana prikazana u odijelu, s perom u ruci, a desna u košulji, s čekićem u ruci. Na lijevoj strani prikaza predmeti među kojim vaga, tenis reket, čaša, a na desnoj su prikazani različiti alati.