Jugoplastika, Split : Učestvujte u našem velikom nagradnom natječaju ([Slobodna Dalmacija], 1961)
Ilustrirani prikaz sandale i japanke "pretvorene" u jedrilice. U sandali je prikazan mladić u mornarskoj majici, a u japanci crvene boje sjedi mlada djevojka odjevena u žutu bluzu