Fiera di Zagreb : Jugoslavia, 9- 24 IX 1961 - Berberović, Osman ([Zagrebački velesajam], 1961)
Fotomontaža c/b fotogtrafije, četiri raznobojna trokuta i loga Zagrebačkog velesajma u središtiu bijelog kruga