Book of proceedings (University of Zagreb, Faculty of Textile Technology, 2019)
Zbornik radova sa znanstveno-stručnog savjetovanja kojem je cilj okupiti renomirane znanstvenike i vodeće stručnjake gospodarstva iz raznih područja tekstila, odjeće, obuće, kože i galanterije.