L'Unité Yougoslave : avec une carte ethnographique de la Péninsule Balkanique - Vojnović, Lujo (Imprrimerie Graphique, 1919)
Prema piščevoj bilješci rukom na opisanom primjerku, to je izvještaj što ga je pisac kao potpredsjednik "Teritorijalne komisije srpske delegacije" izradio za Konferenciju mira 1919.