Zagreb u umjetničkoj fotografiji. (Zagreb : Turistički savez, 1961)
Montaža nekoliko fotografija Zagreba otisnutih u crno-srebrnom kontrastu
Digitalna reprodukcija
Keywords: Turistički plakati; Izložbeni plakati