Fiera internazionale primaverile di Zagreb : 14. - 23. IV. 1961., Jugoslavia (Zagrebački velesajam, 1961)
Ljubičasti plakat sa površinom narančaste boje u obliku strelice koja je smještena u gornjem, desnom uglu plakata, unutar koje se nalazi naziv i vrijeme održavanja manifestacije. Na ostatku ljubičaste površine plakata manja polja u obliku romba ili trokuta unutar kojih su nazivi različitih grana privrede koje se predstavljaju na sajmu te logo ZV