Narodno sveučilište grada Zagreba : raspored predavanja, filmska tribina prikazuje filmove uz komentar (Narodno sveučilište, 1961)
Kompozicija plavih, žutih, bijelih i crnih pravokutnih ploha uz crnu ili bijelu tipografiju