Omladinsko kulturno umjetničko društvo A.G. Matoš, Botinec-Zagreb (KUD A.G.M, 1981)
Stilizirani prikaz polucilindra uz gornji rub plakata te brkova smještenih u središtu plakata. U donjoj četvrtini plakata otisnute tri prazne crte predviđene za upis obavijesti društva