Recensio libelli inscripti: Le Pape et le Congrès Parisiis vulgati - Milašinović, Franjo (Typis doctoris Ludovici Gaj, 1860)
Protiv djela Le pape... kojim se papi osporava pravo na svjetovnu vlast; to djelo izašlo je anonimno u Parizu 1860., autorom se općenito smatra Louis Etienne Arthur De La Gueronniere, ali se pripisuje i Ambroiseu Renduu i F. Perronu.