Ministarstvo pravosuđa i uprave (Ministarstvo pravosuđa i uprave, 2021)
Web-stranice ministarstva koje obavlja upravne i druge poslove koji se odnose na područje građanskog, kaznenog, prekršajnog i trgovačkog prava te upravnog sudjelovanja kao i upravne i stručne poslove koji se odnose na politički sustav, sustav i ustrojstvo državne uprave, ustrojstvo i djelokrug lokalne i područne (regionalne) samouprave.