Glazbene večeri u Svetoj Katarini = Glazbene večeri u Mimari : Nataša Antoniazzo, mezzosopran.. (Koncertna direkcija, 2013)
Nekoliko horizontalnih polja unutar kojih su smještene reproducirane fotografije slika crkve Svete Katarine te Muzeja Mimara, uz popratni popis glazbenih događanja