Iz dvorane ogledala = Glazbene večeri u Mimari.. (Koncertna direkcija, 2013)
Nekoliko horizontalnih polja s prikazima, slikanim portretom žene te slikama s motivom Muzeja Mimare kao i crkve Svete Katarine