Prigorski dan : smotra folklornih ansambala, tamburaških orkestara, pjevačkih zborova i limenih glazbi (Zajednice kulturno prosvjetnih društava Matija Gubec, 1983)
U gornjoj polovici plakata smješten je prikaz srca sa natpisom "Dobro došli prijateli" u svom središtu