Potres u Sisku, Petrinji, Glini i okolici (2020)
Zbirka okuplja web-stranice koje dokumentiraju zbivanja vezana uz potres, jačine 6,2 po Richterovoj ljestvici koji je pogodio u utorak, 29. prosinca 2020., u 12:19 sati Sisačko-moslavačku županiju.