Peter Božič: Komisar Kriš (SNG Drama, 1979)
Reproducirana fotografija dijela metalnog okvira sa mrtvačkom glavom ispod nadgrobnog citata koji završava sa Satis ad memoriam operum semper. Uz donji rub plakata kalašnjikov. U središtu plakata popis glumaca i ostalih aktera kazališne predstave