[Krsto Odak, rukopisna ostavština] - Odak, Krsto (1888)
Ostavština Krste Odaka sadrži 15 jedinica građe u autografima i rukopisnim prijepisima, a uključuje partiture, instrumentalne i vokalne dionice i klavirske izvatke.