ORA "Đerdap" '79" ([s. n.], 1979)
Reproducirane dvije c/b fotografije, s radnih akcija te mladeži sa zastavama. Uz slikovni dio kompozicija traka u crvenoj, plavoj i bijeloj boji sa crvenom zvijezdom petokrakom te naslov plave boje