Kleme Grubišić: Buzdovan : Gostovanje, Mostarski teatar mladih (Centar za kulturu, 1979)
Tekstualni dio plakata smješten je u središnjem dijelu plakata, između reproducirane fotografije s prikazom stupova sa gotičkim lukom