Ciklus Cantus & Lauba : 4. simfonija Gustav Mahler, sezona 2015./2016 - Srdarev, Danijel (Cantus ansambl, 2015)
Na plakatu je reproduciran crtež s prikazom stabla u čijim granama se nalaze ptice bijele boje