Ja sam đak veseljak : Studentski centar 11.10.75.-12.10.75 (Savez društava Naša djeca - Gradski odbor, 1975)
U središtu plakata stilizirani prikaz dječaka i djevojčice s velikom knjigom narančastih korica na kojima su slova i brojke. Podloga plakata riješena je u nekoliko boja kao i tipografija