Izložba slika i skulptura (Klub mladih ULAK, Galerija doma omladine Kragujevac, 1975)
Plakat široka smeđeg ruba sa reproduciraim izrezbarenim drvenim reljefom naivne umjetnosti u središtu plakata. Reljef prikazuje zagrljaj muškarca i djevojčice.