Antifašistički front Čilea = Fronte Chileno Antifascista ([s. n.], 1975)
U gornjem lijevom uglu plakata stisnuta šaka u crvenoj, plavoj i bijeloj boji. Tipografija naslova crvene i plave boje uz gornji rub plakata. U donjoj polovici plakata veliki pravokutnik crvene boje