Seosanski Park Cheomji Nori kao primjer očuvanja nematerijalne kulturne baštine u Republici Koreji na regionalnoj razini - Dronjić, Matija (Array, 2020)
Autor predstavlja rezultate istraživanja provedenoga tijekom petomjesečnoga studijskog boravka u Korejskom nacionalnom etnografskom muzeju 2017. godine u sklopu međunarodnoga programa profesionalne razmjene Inicijativa za kulturno partnerstvo (CPI) Ministarstva kulture, sporta i turizma Republike Koreje, čiji je cilj bio proučiti korejski sustav očuvanja nematerijalne kulturne baštine, kao i njegove efekte na institucionalnoj i komunalnoj razini. Rad problematizira potonje, a fokusira se na prakse očuvanja lokalno specifične lutkarske predstave Park Cheomji Nori koja je uvrštena u Regionalni registar nematerijalne kulturne baštine.