Manfred Willmann : Svijet je lijep, fotografije (Centar za film, fotografiju i televiziju, Galerija suvremene umjetnosti, 1984)
Na plakatu je reproducirana fotografija s prikazom stola nakon jela, sa tanjurima, zdjelama, ostacima hrane i dr.