Izložba Žige Popijača : Pesji dnevi, kipci - Mjeda, Luka (MGC, Kula Lotršćak, 1989)
U gornjem dijelu plakata reproducirana je c/b fotografija skulpturalne forme. Ime autora i naslov izložbe istaknuti crvenom tipografijom na bijeloj podlozi plakata