Kolonija umjetničke keramike "Hinko Juhn" - Našice, 9 : P. Baća, V. Balković, B. agoštin, M. Berki-Mihaljski, I. Cvitić-Žnidaršić, V. Glasnović, Lj. Njerš, T. Bavčić, H. Salvaro, M. Simšuić, V. Svoboda, Ž. Vujec (Mali likovni salon Stari dvorac Našice, 1988)
Bijela tipografija na smeđoj podlozi plakata. U središtu reprodukcija fotofgrafije s motivom pročelja Starog dvorca Našice