U korist Gradske knjižnice u Zadru : Vinoteka Vinum i MGC organiziraju ...3. dražbu.. (MGC Muzej Mimara, 1993)
Crveni plakat s bijelom tipografijom. Uz desni rub plakata tri c/b fotografije s prikazima ratnih razaranja