Žrtvama Slane : izložba posvećena žrtvama ustaškog logora Slana 1941. godine - Pliskovac, Zvonimir (Muzej narodne revolucije, 1985)
Tipografija i prikaz bodljikave žice bijelom bojom na crnoj podlozi plakata dijelom su prekrivene "krvavom" crvenom bojom