Pušenje...nije bez posljedica - Pliskovac, Zvonimir (Općinska liga za borbu protiv raka, 1990)
Na raznobojnoj podlozi plakata sastavljenoj od različitih rastera trokutasti oblik s c/b otiskom rendgenske snimke pluća