Svoju Nacionalnu i sveučilišnu biblioteku gradimo zajednički (Hrvatska bratska zajednica, Odsjek 515 "Bernard M. Luketich", 1989)
Na plakatu je reproducirana slika bogatog kolorita, kompozicija na rubu apstrakcije s pojedinim prepoznatljivim prikazima ptice, muškarca