Svoju Nacionalnu i sveučilišnu biblioteku gradimo zajednički ([NSK], 1987)
Crna podloga plakata na kojoj je reproducirana slika autora Miroslava Šuteja, koloristička kompozicija linija i obojenih polja. Uz gornji rub plakata grafički prikaz zgrade knjižnice