Ljubavna bajalica = A love Charm : Pjesma na zidu (Ivana Bendov, vlastita naklada, 2011)
Pjesma autorice I. Bendov na engleskom i hrvatskom jeziku na podlozi plakata koja se sastoji od reproducirane fotografije u boji s motivom cvjetne tkanine i čipke