Ljubavna bajalica = A love Charm : Pjesma na zidu (Ivana Bendov, vlastita naklada, 2011)
Pjesma autorice I. Bendov na engleskom i hrvatskom jeziku otisnuto na žutoj podlozi plakata s fotografiranim plodovima šipka uz rubove plakata