Balkon = El Balcon : Pjesma na zidu (Ivana Bendov, vlastita naklada, 2011)
Pjesma autora F. G. Lorce s prijevodom I. Bendov otisnuta na bijeloj podlozi plakata s fotografiranim plodovima naranača i listovima naranača uz rubove plakata