Berlin : Berlin je film na koji je čovječanstvo čekalo punih šest krvavih godina - Murtić, Edo ([s. n.], 1946)
Ilustrirani prikaz u kojem vojnik s puškom u desnoj ruci nogom pritišće zmiju s glavom Hitlera