Slovensko bidermajersko slikarstvo iz zbirki Narodne galerije, Ljubljana (Muzej za umjetnost i obrt, Narodna galerija, 1998)
Reproduciran detalj slike s prikazom muškarca u bijeloj košulji s frulicom u ruci, slovenskog slikara Jožefa Tominza